2011. április 8., péntek

Klip : Grand Mexican Warlock - We Disappear



News : Skinlab - EP

A San Franciscó-i banda stúdióba vonult, hogy felvegye a Fleshwounds... Under The Influence című feldolgozásokkal teli EP dalait.

NAILBOMB - Wasting Away
ACID BATH - Paegan Love Song
CROWBAR - Planets Collide
LEVEL - Push
MACHINE HEAD - Ten Ton Hammern

News : Shining - új dal, új lemez

A svéd extrem metal banda új lemeze VII - Född Förlorare (Born Loser) címmel május 25-én jelenik meg a Spinefarm Records-nál. A Förtvivlan, Min Arvedels című új szerzeményükbe bele is hallgathatunk:

Live : Neckbreaker's Ball Tour 2011

Október 30-án a pozsonyi Majestic Music Club, november 1-én pedig a budapesti Club 202 ad otthont a Neckbreaker's Ball Tour - nak. A fellépők : Dark Tranquillity, Eluveitie, Death Angel, Varg, Mercenary. Omnium Gatherum.

News : Moby Dick - jön az új lemez

Új hír a banda Facebook oldaláról:
"Sokan várták már, hogy hivatalosan is bejelentsük, hogy idén a 30. jubileumot egy új albummal és egy nagyszabású koncerttel ünnepeljük.
A dalszerzési folyamat már a múlt év végén elindult, mostanra 7-8 dal összeállt, jelenleg a kiadói egyeztetések zajlanak, illetve a koncert időpontjának és a helyszín kijelölése.
Ami már biztos: az új album ősszel fog megjelenni, a koncert pedig az év végére várható."

News : Scar Symmetry - új dal

Új dal az április 15-én megjelenő The Unseen Empire albumról.

News : Christian Epidemic - Pusztítástan

Az 1996-ban alakult magyar black-death metal banda új lemeze április 4-én jelent meg. A Pusztítástan lemezbemutató koncertje a júniusi MetalFesten lesz.


News : Amorphis - új single a Facebook-on

A finn Amorphis új lemeze május 27-én jelenik meg a Nuclear Blast Records-nál. A You I Need című dal április 11-én debütál a banda Facebook oldalán.

2011. április 7., csütörtök

Klip : black metal, mint nyugtató

Ha már tényleg nincs más megoldás, nyomass a picinek egy kis black metal-t!!! :-)



Klip : Protest The Hero - C'est La Vie



Klip : Parkway Drive - Karma



Klip : Within Temptation : Shot In The Dark



News : Trivium - studio update



News : Uriah Heep - új lemez

A brit hard rock legenda 23-dik nagylemeze április 15-én jelenik meg a Frontiers Records-nál. Az anyag producere Mike Paxman (Status Que, Asia) volt.



News : Metallica - rajongói videók a youtube-on

Az idén 30 éves banda rajongói 150 percnyi dokumentumfilmet tettek fel a népszerű Youtube videómegosztóra. A 10 részből álló anyag első részét itt találjátok : http://youtu.be/MnFEmJroaIc

News : Saxon - Hammer Of The Gods

Új dal a brit heavy metal legenda hamarosan megjelenő új lemezéről. A felvétel egy görög TV Show-ban készült.




News : Scar Symmetry - áprilisban új lemez

A svéd progresszív - melodikus death metal banda új lemeze The Unseen Empire címmel április 15-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. Az új Illuminoid Dream Sequence című szerzeményük meghallgatható a facebook oldalukon!!!

News : Amaranthe - új project banda

A Kamelot turnéján is szereplő svéd és dán zenészekből álló power - melodikus death metal bandát Jake E (ex-Dream Evil, Dreamland) és Olof Mörck (Nightrage, Dragonland) hozta létre. A cím nélküli debüt lemez április 13-án jelenik meg a Spinefarm Records-nál. Az első klip a Hunger című új dalra készült.


News : Novembers Doom - új dal, új lemez

A chicagói death-doom metal banda Aphotic című új albuma május 10-én jelenik meg a The End Records-nál. Vendégszerepelni fog a lemezen Anneke Van Giersbergen (Agua De Annique, The Gathering), Rachel Barton Pine (Earthen Grave) és Dan Swanö (Nightingale, Edge Of Sanity, Bloodbath) is. A kiadó honlapján elérhető az új " Of Age And Origin (A Violent Day) " című dal. ITT

News : Kampfar - Mare

A norvég pogány black metal-t játszó banda új lemeze március 25-én jelenik meg a Napalm Records-nál. A címadó dal felkerült a myspace oldalukra. A továbbra kattintva látható egy videóelőzetes és a tracklist.


News : Jankai Valentin - új szólólemez

Megjelent a Blind Myself-ből ismert Jankai Valentin új szólólemeze. A 2009-es Art of Destruction és a 2010-es Irreversible Process mellett az új Black Flower című anyag is ingyenesen letölthető a dobos honlapjáról. ITT

News : In Flames - új lemez júniusban

A göteborgi banda kiadót váltott! A június 20-án megjelenő " Sounds Of A Playground Fading" címre keresztelt új albumot a Century Media Records gondozza. A 13 dalt tartalmazó lemez Roberto Laghi-val (Hardcore Superstar, Lok, Sonic Syndicate) készült. Az első single májusban érkezik és a lemezborító is hamarosan nyilvánosságra kerül! Magyarországi dátum egyenlőre nincs, de június közepén a Sonisphere-en és a Nova Rock-on is fellépnek!

News : Borknagar - a Century Media Records-nál

A norvég Borknagar 3 albumra szóló szerződést írt alá a Century Media kiadóval. A banda már javában dolgozik az új lemezén, ami várhatóan 2012 elejére várható! Øystein G. Brun nyilatkozatában elmondta, hogy belső üzleti ügyek miatt, közös megegyezéssel váltak el az Indie Records-tól.

News : Pain - új lemez júniusban

A Hypocrisy-ból is ismert Peter Tägtgren hobbiból indult indusztriális metal projektjének új lemeze You Only Live Twice címmel június 3-án jelenik meg a Nuclear Blast Records-nál. Az új Dirty Woman című dal letölthető itt vagy meghallgatható a Facebook vagy a Myspace oldalukon.


News : Max Cavalera - Top 20

Megnézhetitek Max Cavalera Top 20-as listáját a Skulls N Bones oldalán. A kedvenc Sepultura, Soulfly és Cavalera Conspiracy dalokból állitotta össze. A Killing Inside című klip pedig a nemrégen megjelent új C.C. lemezről készült.



Klip : Madball - All Or Nothing

Klip : Graveyard - Hisingen Blues