2012. július 13., péntek

News : Sparzanza - új dal

A nyugat-svédországi Sparzanza zenekar hatodik lemeze Death Is Certain, Life Is Not címmel szeptember 29-én jelenik meg a Spinefarm Records-nál. A The Fallen Ones című single dalt elérhetővé tették a youtube-on.

Live : Depresszió - 10 éves az Amíg tart

Augusztus 24-én a Dürer Kert szabadtéri színpadán exkluzív koncerttel vár mindenkit szeretettel a Depresszió. Visszatérnek a kezdetekhez, vagyis az Amíg Tart című fantasztikus albumukhoz, mivel idén 10 éve, hogy megjelent.

18:00: Kapunyitás
19:30: Sunset
20:20: Depresszió
22:05: Afterparty a nagyteremben: Chocolate Starfish (Limp Bizkit Tribute), Science or Society (System of a Down Tribute)



Hallgasd meg a teljes lemezt itt: http://www.facebook.com/depressziomusic/app_173728992693065

A rendezvény kedvezőtlen időjárás esetén a nagyteremben kerül megrendezésre!
A rendezvény 16 éves kor alatt csak szülői felügyelet mellett látogatható. Elérhetőségek és folyamatosan frissülő információk a koncertekkel kapcsolatban:
http://www.depressziomusic.hu/ 
http://www.facebook.com/depressziomusic

Klip : Truth Corroded - Pride of Demise

News : Aeon Zen - meghallgatható 3 új dal

Az angol progresszív metal banda harmadik stúdió albuma Enigma címmel szeptember 10-én jelenik meg a Time Divide Records-nál.
A lemezen közreműködnek : Atle Pettersen (Above Symmetry), Nate Loosemore (Lost In Thought) és Jonny Tatum (Eumeria) énekesek. A lemezborítót Mattias Norén készítette.

News : Khonsu - debüt lemez augusztus végén


A norvég progresszív black metal banda debüt lemeze Anomalia címmel augusztus 28-án jelenik meg a Season Of Mist gondozásában.

The Host című új dalukat elérhetővé tették a youtube-on.

Klip : Serj Tankian - Occupied Tears

2012. július 12., csütörtök

Live : Nautilus - szombaton a Zúzda Rock Kert-ben


A felvidéki rock 'n' roll banda július 14-én szombaton este a budapesti Zúzda Rock Kert-ben lép fel.
Az estét a budapesti WégSő CsApáS kezdi meg, majd a Nautilus.
Az est főbandája a debreceni L.I.E.S. lesz.

Motoros buli lesz, Mocskos Rock 'N'Roll. Gyertek el!!!




Facebook :
https://www.facebook.com/Nautilus.zene 

Esemény:
https://www.facebook.com/events/271352672963280/

Klip : Till We Drop - Someone Like You (Adele Cover)

Klip : Stubborn - Vicious Life

News : Render Media - hírek + pályázat

A Render Media mint minden évben az idén is meghirdette videoklip pályázatát, mely májusban vette kezdetét. Elsőként a Holtidő zenekar Se földön se égen című számára forgattunk egy vidám hangulatú klipet, melyet itt tekinthettek meg.
Ezután következett a Flúg zenekar, melynek a klip bemutatója jövő hétre várható. A forgatásról készült werk filmet itt nézhetitek meg.
  Hamarosan őket követi a Salvus és a Deep Inside zenekar klipjei. Várjuk továbbra is zenekarok jelentkezését, még van egy pár hely ami kiadó.
A pályázatról bővebben ezen a linken olvashattok:
http://rendermedia.hu/palyazat.html 

Render Media

Klip : Tankard - A girl called cerveza

Klip : Semargl - God is not love

Klip : In This Moment - Blood

2012. július 11., szerda

News : Southern Comfort - klip-premier jövő héten

Július 17-én, este 8 órakor kerül bemutatása a Southern Comfort zenekar első profi klipje, melyet a 2011-es paksi tehetségkutatón nyertek és amelyet a Magyarzenész.hu készített el számukra. A felvidéki zenekar 2008-ban alakult, és stílusát tekintve rhythm’n’blue, de zenéjükbe némi southern rock is keveredik. A Southern Comfort az elmúlt 1 évben több magyarországi tehetségkutatón is részt vett. A Pulzuson második helyezést értek el, a Szobrock tehetségkutatót pedig megnyerték. Az első klip a Rázd fel a véred című nótára készült és 2012. július 17-én, este 8 órakor publikussá válik a Magyar zenész youtube csatornáján, a zenekar és az Accord Management Facebook profilján is.
További infó:
https://www.facebook.com/SouthernComfortzenekar 
https://www.facebook.com/accordmanagement.hu 
http://magyarzenesz.hu/

News : Papa Roach - októberben jön a The Connection


A kaliforniai Papa Roach rock zenekar új lemeze The Connection címmel október 2-án jelenik meg a Eleven Seven Music gondozásában.
A felvételek a csapat otthoni stúdiójában kerültek rögzítésre a The Red House-ban. A lemez producere James Michael (Sixx A.M., Halestorm) és John Feldmann (Panic At The Disco, The Used, Escape The Fate)volt.
A lemez Still Swinging című single dala július 24-től lesz hallható a rádiókban.

News : Cauldron - októberben új lemez

A kanadai heavy metal-t játszó trió harmadik nagylemeze októberben jelenik meg az Earache Records-nál. A dalokat torontóban rögzítették Jameson Elliott producerrel. A lemezborítót pedig Todd Kowalski (Sacrifice, Propagandhi) készítette.

News : Road - MR2 akusztik


A banda akusztikus koncertjének hanganyaga meghallgatható az MR2 Petőfi rádió oldalán.

ITT: http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo/Road

Klip : Serj Tankian - Harakiri

A System Of A Down énekesének új szólólemeze július 10-én jelent meg Harakiri címmel. Tegnap debütált az első video-klip a Rolling Stone oldalán!