2012. július 21., szombat

News : The Southern Society - megjelent az első lemezük

Kedves Barátaink,Örömmel jelentem, hogy lemezünk, Tales From A Southern Land címmel, napvilágot látott. A kiadvány megjelenését - nem mellékesen - a magyarországi NKA alapítvány támogatása tette lehetővé. A lemez ára 1200 Ft. + posta költség lesz, és már ELŐRENDELHETŐ a zenekar email címén a southern.society@hotmail.com-on vagy a zenekar honlapján! A promóciós mini turné július 28.-án, Zentán a Nyári Ifjúsági Játékokon veszi kezdetét, majd ősszel Szerbiában, Magyarországon és Szlovéniában folytatódik. Köszönjük az eddigi támogatást!

Tisztelettel Szloboda Tibor - The Southern Society Facebook
 

News : Zöld a Bíbor Band - megjelent az első album

Online elérhető Fischer László és Kékesi ”Bajnok” László alapította ZBB első stúdióalbuma Holnaptól címmel. Készül a lemezborító és ezek után már fizikai formában is elérhető lesz.
Letöltés



További infó : https://www.facebook.com/zbbzenekar
Jelenlegi felállás:

Fischer László - gitár, Kiss Zoli - ének, gitár, Krecsmarik Gábor - dobok, vokál, Nagy "Liszt" Zsolt - billentyűk, vokál, Tolmacsov György - basszusgitár

Klip : Darkest Hour - Severed Into Separates

A Mihaszna Film készítette az új video-klipet a Darkest Hour zenekar 2011-ben megjelent The Human Romance című lemezének egyik dalára.

Klip : Kilian - Bohém erdő

2012. július 20., péntek

Klip : Southern Comfort - Rázd fel a véred

A magyarzenesz.hu jóvoltából elkészült a felvidéki Southern Comfort zenekar első videoklipje. A zenekarral az elmúlt hónapokban már többször talákozhattatok Magyarországon és ez a jövőben sem lesz másként. Fogadjátok szerettel első profi klipjüket!

News : bugZ - letölthető a JO.M.U.F.F.F.

Megjelent, elkészült, szép és jó! Az utolsó két jelzőt férfi kollégáim valószínűleg nem vonják kétségbe, főleg ha az impozáns borítóra pillantanak. Ha ezen a pillanaton sikerült átvergődni, tessék a dalokat is meghallgatni!