2012. október 9., kedd

News : Coheed and Cambria - hallgasd meg az új lemezt



A New York-i Coheed and Cambria zenekar ma megjelent új lemeze The Afterman: Ascension címmel teljes egészében meghallgatható a Rollingstone.com-on.

Klip : Suicide Silence - Fuck Everything

Klip : Surrounded By Monsters - New Blood

Live : Rock'n Roll Swindle - 4. születésnapi buli

Immáron 4 éves az a formáció, ami nem kisebb céllal született, mint megőrizni és újra eljátszani azokat a remek dalokat, amiket anno a Zorall zenekar tagjai, korábbi formációikban elkövettek. Sing Sing, Dance, Wild Side, Sex Action és Action nóták szólalnak fel rendszeresen, klubról-klubra, de egy évben egyszer, a születésnapon egy picit pikánsabb műsorral készül a banda. Idén, november 17-én, szombaton a Club 202-ben ünnepel a Rock'n Roll Swindle, és a tavalyi évhez képest kicsit más a koncepció. Idén fiatal zenészek, ifjú titánok lépnek színpadra és adják elő a Rock'n Roll Swindle dalait. Koós Icuka, Balogh Anita, Kelemen Ági (Vasmacska) Fisher Robi, Mezei Balázs, Bognár Zsolt (bugZ), Sáfár Krisztián,Csontos Péter (Steroid), Takács Tibor, Széki Gábor, Ami (Jackpot), Szávai Gergő (Twister) és Horváth Imre, Orbán-Ducos Tamás (Rubicon) lesznek azok a titánok, akik gitárpárbajt fognak vívni az öreg rockerekkel. :) A mulatság 21 órakor kezdődik és 1500 forint lesz a belépő.Jó buli lesz, gyertek sokan! :)

2012.11.17. Club 202 Rock'n Roll Swindle 4. születésnap
https://www.facebook.com/events/411866782213276/

News:- Twister - jövőre új lemez, év végén meglepetés

Örömmel értesítünk minden Twister rajongót, hogy a zenekar második nagylemeze jövő nyáron fog megjelenni a Nail Records gondozásában, a HammerWorld magazin mellékleteként. Nem csak a kiadó és az újság ugyanaz, de még a dátum is, hiszen ez a lemez is nyári dupla szám melléklete lesz. A fiúk gőzerővel dolgoznak az albumon, ami szintén egy refrén centrikus, ikerszólós lemez lesz, de talán még az Ördög Lányánál is pörgősebb nótákat fog tartalmazni. A zenekar karácsonyra illetve újévre is készül egy meglepetéssel, de ez egyelőre maradjon valóban meglepetés. A Twistert a budapesti rajongók legközelebb december 8-án láthatják a Club 202-ben, amikor is a Wisdom vendégeként térnek vissza az indiánsátorba. Ezen a bulin már az új lemezről is hallhattok némi ízelítőt. Legközelebb Szeged és Miskolcon találkozhattok a zenekarral, a Rubicon társaságában. Bővebb infó a koncertekről és a zenekar körüli történésekről itt:
https://www.facebook.com/twisterrocks