2013. január 26., szombat

Klip : Amaranthe - The Nexus

A svéd/dán modern metal-t játszó Amaranthe új lemeze március 25-én jelenik meg. Elkészült a legújabb videó-klip a Nexus single dalra.
Március 23-án a budapesti Club 202, majd másnap a  pozsonyi Majestic Club-ban lépnek fel.
További infó:
https://www.facebook.com/AmarantheBand

2013. január 24., csütörtök

News : Cherokke - új dobost keresnek

Magánéleti okokra hivatkozva Somogyi Attila elhagyja a Cherokee zenekart. A banda idén második lemezének kiadására készül, klubkoncertek és fesztiválfellépések előtt áll. Ezúton keresi új dobosát, aki szeretne tagja lenni egy jól működő csapatnak, kedveli a tradicionális hard rock muzsikát és ezt jól el is tudja játszani :) Ha magadra ismersz, írj ide: kerizoltan@digikabel.hu
Bővebb infó a zenekarról az alábbi linkeken: https://www.facebook.com/Cherokee.zenekar http://www.cherokee.hu/

Live : Twister - február 8-án a Rocktogonban

A sikeres Club 202-beli vendégszereplés után február 8-án önálló budapesti koncertet ad a Twister. A zenekar számára ez most egy csendesebb időszak, hiszen készül a második lemez, mely a nyári dupla Hammer melléklete lesz. Karácsonyi ajándék gyanánt készítették el az Insight névre keresztelt EP-t,( https://soundcloud.com/twistermusic-hu/sets/insight) melyhez, a rajongók részéről sok pozitív visszajelzés érkezett, sőt a sajtó részéről megszületett az első vélemény is ( http://zenevilag.net/cikkek/twister___insight). Most pedig készül a második album, melyről hamarosan több infót is kaphatnak majd az érdeklődők. A Twister vendége a szintén budapesti RedLight Slipper lesz. Ők glam rockban utaznak és nemrégiben a Helldorado vendégeként is felléptek Budapesten. Ez az este mindenképp jó szórakozást ígér, szóval találkozzunk február 8-án a Rocktogonban! :) https://www.facebook.com/pages/RedLight-Slipper/150529088347667
https://www.facebook.com/twisterrocks
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/186949941442921/

News : Killswitch Engage - lemezborító, tracklist + 1 kis ízelítő

A bostoni Killswitch Engage új lemeze Disarm the Descent címmel április 2-án jelenik meg világszerte. A lemezborítót ismét Mike D'Antonio basszusgitáros készítette. A lemez producere Adam D. gitáros volt és amit már tudni lehetett, a 2002-es Alive Or Just Breathing album után újra Jesse Leach énekel a bandában.

További infó:
https://www.facebook.com/killswitchengage "The Hell in Me" "Beyond the Flames" "The New Awakening" "In Due Time" "A Tribute to the Fallen" "Turning Point" "All That We Have" "You Don't Bleed for Me" "The Call" "No End in Sight" "Always" "Time Will Not Remain"

News : Black Tora - új dal

A texasi Black Tora zenekar Raise Your Fists új EP-je már elérhető az iTunes-on.
A lemezt Provo Provenzano (Skinlab) rögzítette és James Murphy (Death, Obituary) gitáros maszterelte.

További infó:
https://www.facebook.com/officialblacktora

Klip : Bad Blood - Freedumb State Of Mind

A horvát thrashcore Bad Blood banda új videó klipjében a Pro Pain-ből ismert énekes Gary Meskil is közreműködik.
A dal a februárban megjelenő Silence = Death albumon lesz hallható.

További infó:
https://www.facebook.com/badbloodcro

Live : Rock Club 25 - pénteken fellép a Mötley Sound tribute zenekar

Péntek este a Révkomáromi Rock Club 25-ben fellép a budapesti Mötley Sound tribute zenekar, akik legfőképp a John Corabi-s Mötley Crüe évekből játszanak majd dalokat.

További infó:
https://www.facebook.com/pages/M%C3%B6tley-Sound/167565600035024
Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/602810003068122/
Rock Club 25:
https://www.facebook.com/pages/ROCK-CLUB-25/112842738756377

2013. január 23., szerda

News : Zorall - ízelítő a készülő DVD-ről

2013 nyarára várható az az új Zorall DVD, mely összefoglalja a zenekar 11 éves pályafutását és tartalmazza majd a 10. születésnapi koncert teljes anyagát is. A készülő anyagból az alábbi klipben láthattok némi ízelítőt, a 11. szülinapi bulira pedig 2013.február 2-án kerül majd sor a Club 202-ben.
https://www.facebook.com/Zorallzenekar

News : Lake of Mind - képes klip az első album egyik dalára

Második lemezére és első profi klipjére készül a budapesti progresszív metal-ban utazó Lake of Mind. Ameddig ezek elkészülnek, íme egy képes klip az első lemezen szereplő egyik nótára. A zenekarral kapcsolatos eseményeket itt tudjátok követni: https://www.facebook.com/LakeOfMindOfficial