2012. február 10., péntek

News : Devil's Train - debütál az ördögi vonat

A Devil's Train egy új banda. A csapatot a Mystic Prophecy mainman/producer Roberto Dimitri Liapakis Liapakis, a Stratovarius dobosa Jörg Michael, Lakis Ragazas gitáros és a Symfonia, ex-Stratovarius basszerosa Jari Kainulainen alkotja. A február 17-én megjelenő debüt lemezük egyik feldolgozás dalára készült el első videoklipjük: The Guess Who - American Woman

2012. február 9., csütörtök

Klip : Huntress - Eight Of Swords

A Los Angeles-i női énekes Huntress banda debüt lemeze "Spell Eater" címmel április 27-én jelenik meg a Napalm Records-nál.

Klip : Stam1na - Valtiaan uudet vaateet

A finn banda új lemeze február 8-án jelent meg "Nocebo" címmel.

News : Oceans Of Time - norvég prog-debüt





A norvég, progresszív metal-ban utazó Oceans Of Time debüt lemeze "Faces" címmel jelenik meg.

Klip : Tracedawn - Breed Insane

A finn Tracedawn új lemeze "Lizard Dusk" címmel február 15-én jelenik meg.

News : Mpire Of Evil - ex-Venom tagok debüt lemeze












Az ex-Venom tagokokból álló Mpire Of Evil (korábban Primevil) "Hell To The Holy" című debüt lemeze március 26-án jelenik meg a Scarlet Records-nál. A 10 dalt tartalmazó anyag borítóját Havancsák Gyula készítette.

News : Lunar Path - gótikus debüt lemez

A finn melodikus gótikus rock-metal-t játszó Lunar Path debüt lemeze "Memento Mori" címmel február 1-én jelent meg az Inverse Records gondozásában. A lemezen közreműködik Csihar Attila (MAYHEM, ABORYM), Tuomas Saukkonen (BEFORE THE DAWN, BLACK SUN AEON), Juha-Pekka Leppäluoto (CHARON, NORTHERN KINGS, HARMAJA) és Antti Leskinen (FATAL SOUND PROJECT, CHAINED, MURENA)
Az énekesnő Janica Lönn, aki közreműködött nemrégen a Black Sun Aeon "Blacklight Deliverance" című albumán is.


2012. február 8., szerda

News : Before The Dawn - egy kis ízelítő

Lars Eikin és Atte Palokangas távozása után most újult erővel és egy új lemezzel jelentkezik a finn Before The Dawn. A "Rise Of The Phoenix" április 27-én jelenik meg és anyagon már Pyry Hanski (basszusgitár) és Joonas Kauppinen (dobok) játszik. Itt egy kis ízelítő:

News : Wykked Wytch - Metallica cover

A floridai extreme metal-t játszó Wykked Wytch új lemezén szerepelni fog a Metallica "Fade To Black" című klasszikus dala. A női énekessel működő brigád új lemeze február 14-én jelenik meg "The Ultimate Deception" címmel. Wykked Wytch - "Despised Existence" by Goomba Music

Klip : The Dillinger Escape Plan - Parasitic Twins

Klip : Eluveitie - Havoc