2012. április 27., péntek

Live : Nautilus - az Auróra előzenekaraként

A felvidéki rock 'N' roll brigád ma este az Auróra előzenekaraként lép színpadra az Érsekújvári (Nové Zámky) Intruders Motoros Club-ban.
A buli este 8-kor kezdődik.
Mindenkit Szeretettel Várnak!
http://www.facebook.com/events/373484662693517/

Hamarosan Nautilus interjú az oldalon!!!

News : Serj Tankian - rituális öngyilkosság

Az énekes, dalszerző, multi-instrumentalista, költő, politikai aktivista Serj Tankian új szólólemeze "Harakiri" címmel július 10-én jelenik meg a Reprise Records/Serjical Strike gondozásában. A "Figure It Out" című dalra elkészült egy teaser videó.

News : Philm - a Slayer dobosával közösen

 Philm - a Los Angeles-i post-hardcore triót Dave Lombardo (Slayer) dobos, Gerry Nestler (Civil Defiance) énekes-gitáros és Pancho Tomaselli (War) basszusgitáros alkotja.

"Harmonic" című debüt lemezük május 15-én jelenik meg.

Klip : Bury Tomorrow - Royal Blood

The Union Of Crowns című új lemezük július 16-án jelenik meg a Nuclear Blast Records-nál.

Klip : Emptiness - It And I

2012. április 24., kedd

News : Burning Point - júniusban új lemez



A finn Burning Point új lemeze június 19-én jelenik meg a Scarlet Records gondozásában.
A címadó dalt most meg is hallgathatjuk.

Klip : Storm Corrosion - Drag Ropes

Opeth - Mikael Åkerfeldt ----- Porcupine Tree'- Steven Wilson

Klip : Epica - Storm The Sorrow

Klip : Prong - Revenge ... Best Served Cold

Klip : Overkill - Electric Rattlesnake

Klip : Pythia - The Circle

Klip : Sonata Arctica - I Have A Right

"Stones Grow Her Name" című új lemezük május 18-án jelenik meg! 

Klip : Switchblade Rosie - Nocturnal Guest

Live : Zúzda Rock Kert – Hosszú hétvége

Valóban izgalmas hétnek néz elébe, az immáron majdnem egy hónapos Zúzda Rock Kert! A szerdai Shady által levezényelt ingyenes Rock-metal Karaoke után csütörtökön egy igen zúzós black / death metal est következik a Philosopher, a Necroratory és a Whisper of the Dark Soul zenekarok részvételével! A belépő mindössze 390 Ft! A hosszú hétvégét a lazább Tavaszi Jazz-rock-blues-swing Fesztivál indítja, az erre fogékony, igényes közönség számára. Színpadra lép a Silver Soul, a No Added Sugar, az Indián Joe Band és a Bluedonkey együttes! Szombaton őrületes rockdiszkóval várják a szabadtéri rendezvényekről továbbinduló rockereket, ahol a pult mögül Dj. HuLaci gondoskodik a kellemes szórakozásról. Magyar és külföldi rockslágerek, 390 Ft-os jegyárért, de a lányoktól ezt sem kérik el! Vasárnap a Punk Majálisé a terep! Összesen hét banda csábít pogóra!  A deszkákat az Ingyensör, a Social Experiences, a Pangó Alkesz, a Punkie, a Merde!, a Destroy The Goverment és a Shitpump foglalja el! A belépő továbbra is 390 Ft! Hétfőn a Rockerek.hu jános-hegyi találkozójához csatlakozva ismét after party-ra invitálják azokat akik még nem szívesen indulnának haza. A rock és  metal muzsikát ez alkalommal is HuLaci pörgeti. A hölgyeknek ingyenes! Május 1-jén kedden a Blues-rock Majálison vezetheti le megmaradt energiáját minden betérő vendég, hiszen lesz itt blues a Moszkvics, garázs-pop a GRB és progresszív rock a Exiled Prophet előadásában! 390 Ft-ot kell a bejutásra áldozni, melyhez egy ingyen korsó sör is jár! A bulikra szeretettel várnak mindenkit! És ne feledje senki! A Zúzda facebook-oss profilján, mint mindig most is nyereményjátékok garmadája vár az érdeklődőkre, valamint négy korsó sör mindössze 1000 Ft!