2011. május 28., szombat

Klip : Havok - Covering Fire

News : Suicide Silence - új lemez


A kaliforniai Suicide Silence deathcore banda "The Black Crown" című új lemeze július 12-én jelenik meg a Century Media Records jóvoltából. A producer Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die, Hatebreed) és az albumborítót Ken "K3N" Adams készítette, aki a Lamb Of God-nak is dolgozott már.


Klip : Jane's Addiction - End To The Lies

A Jane's Addiction új albuma "The Great Escape Artist" címmel augusztusban jelenik meg a Capitol Records gondozásában. Itt az első klip:

Klip : Endstille - Anomie

2011. május 27., péntek

News : Iwrestledabearonce - album borító+ajándék


Louisianai Iwrestledabearonce új lemeze "Ruining It For Everybody" címmel július 26-án jelenik meg a Century Media Records gondozásában. Már elkészült a lemezborító és ha előrendeled a lemezt, akkor plusz ajándékokat is kaphatsz. http://iwrestledabearonce.merchnow.com/

News : Sebastian Bach - új album

A Skidrow énekes Sebastian Bach egy Los Angeles-i stúdióban készíti új lemezét Nick Sterling gitárossal, Bobby Jarzombek dobossal és Bob Marlette producerrel (Blak Sabbath, Shinedown, Atreyu, Filter), amit az olasz Frontiers Records fog megjelentetni.

2011. május 25., szerda

News : Mangod Inc. - új logó, új lemez?

A Cadaveres De Tortugas feloszlása után alakult Mangod Inc. új logója és a facebook oldalukon olvasható kis hírek alapján arra lehet következtetni, hogy nemsokára új lemezzel jelentkeznek.
2007-ben jelent meg a “Near Life Experience” c. albumuk, ami mellesleg a Hungarian Metal Awards-on az év debüt lemeze volt.

Klip : Lifecurse - September Light

Klip : Nader Sadek - Sulffer

Klip : Sabaton - Screaming Eagles

News : Opeth - készül az új lemez

A svéd Opeth "Heritage" című új lemeze előreláthatóan szeptemberben jelenik meg a Roadrunner Records gondozásában. Az anyag a Stockholmi Atlantis stúdióban (régebben Metronome stúdiónak hívták) készül Jens Bogren-el (Soilwork, Katatonia, Paradise Lost, Bloodbath) és Steven Wilson (Porcupine Tree) közreműködésével.

Klip : Shining - Förtvivlan, Min Arvedel

Új klip az extreme metalt játszó svéd Shining "VII / Född Förlorare" albumáról.

2011. május 24., kedd

News : Jamey Jasta - új dal Zakk Wylde gityóssal

"The Fearless Must Endure" a címe a Zakk Wylde gityós közreműködésével készült új dalnak. A Hatebreed-ből és a Kingdom Of Sorrowból is ismert énekes egyszerűen csak "Jasta"-ra keresztelt szólóalbuma július végén jelenik meg.

Klip : Straight Line Stitch - One Reason

Klip : Lake Of Tears - Illwill

News : Amorphis - hallgass bele a dalokba

Már csak pár nap az album megjelenéséig, de a banda úgy gondolta, hogy összeállít egy kis ízelítőt a lemezről. :-)

2011. május 23., hétfő

News : Sinister - Aad Kloosterwaard egyedül maradt

A holland death metal banda Siniter-ből kilépett Alex Paul, Edwin van den Eeden és Joost van der Graaf.
Az egyetlen megmaradt tag Aad Kloosterwaard énekes elmondta, hogy ezzel nincs vége mindennek és egy teljesen új felállással tovább fog működni a csapat.
Tavaly decemberben jelent meg új lemezük, majd a lengyel Metal Mind Productions kiadó idén februárban egy teljes diszkográfiát is megjelentetett.

News : Hellish Outcast - norvég thrash-death debüt

A norvég Hellish Outcast thrash, death banda "Your God Will Bleed" c. debüt lemeze hamarosan megjelenik. A 2001-ben alakult bandát Mads Lilletvedt (Byfrost, Solstorm), Martin Legreid (66Crusher), Mads Mowinckel (Breed) és 2010-től a Keep Of Kalessin-ből ismert Thebon énekes alkotja.

News : Status Quo - "Rock 'N' Roll 'N' You"

Május 27-én Európa szerte is kapható lesz a legendás Status Quo új lemeze. A "Quid Pro Quo" album "Rock 'N' Roll 'N' You" című dalára készült a klip.