2012. július 26., csütörtök

Klip : Eclipse - Bleed & Scream


A svéd hard rock banda Eclipse negyedik stúdióalbuma Bleed & Scream címmel augusztus 28-án jelenik meg a Frontiers Records-nál.

Itt az első klip a címadó dalra!

Klip : Trollfest - TrinkenTroll

Brumlebassen című új lemezük augusztus 24-én jelenik meg a NoiseArt Records-nál!

News : Vision Divine - új dal




Az olasz power / progresszív metal-t játszó Vision Divine Destination Set To Nowhere című új lemeze szeptember 14-én jelenik meg a német earMUSIC gondozásában.

News : Down - új dal az EP One-ról

Szeptember 18-án jelenik meg a Down EP One című EP-je, amiről a Witchtripper című dalt elérhetővé tették a RollingStone oldalán: ITT

Live : Fezen fesztivál - már csak pár nap

Augusztus 1. és 4. között kerül megrendezésre a székesfehérvári Fezen fesztivál. 
Július 31-ig lehet még kedvezményes jegyet vásárolni! 
További infó: 

News : Omen - klip-premierek vasárnap

Elkészült az Omen zenekar idén megjelent új lemezének a Nomen Est Omen-nek az összes dalára készült videó-klip.
A premier július 29-én vasárnap lesz délben.
Érdemes tehát figyelni a banda Facebook oldalát!

Klip : This Is Hell - Acid Rain

News : Heroic - pagan death metal Budapestről

A budapesti pagan death metal banda 2010-ben alakult. A jelenlegi felállás Geri - the pagan warrior - (Turulvér, Astur) dobos, Necó - father - (Sear Bliss, I Divine) dobok, Rothadamus - (Immacolata, Bloodrainbow, Astur) ének, a gitárosokok : Lacika - EF - (Dementia, Tonitrus, Astur) és Mr. Grozníj  (Witchcraft, Ater Tenebrae, DieCold, Unholy Blasphemies, Holloének, Drünken Bastards).
A debüt lemez őszre készül el, de ezt a nyáron megelőzi egy EP, aminek a címe Hordes.

További infó :  https://www.facebook.com/heroicpagan

2012. július 25., szerda

News : Threshold - új dal



A brit progresszív metal-t játszó Threshold új lemeze March Of Progress címmel augusztus 24-én jelenik meg Európában a Nuclear Blast Records gondozásában.

Klip : Agnostic Front - Us Against The World

Klip : Blind Myself - 3 új dal, 3 új klip

4 külön letölthető EP-ből fog összeállni a Blind Myself hatodik nagylemeze Négyszögöl címmel. Az első három dalra klip-et is készítettek.

A Maradék című klipben Kulka János is szerepel és a A Fekete Lovag-ban egy pillanatra Dopeman-t is láthassuk. A fantasztikus 3 magyar nyelvű nóta egy kicsit más mint a régebbiek, de mindenképpen előremutató.
Az új dalokat ingyen letölthetitek a www.blindmyself.com-ról!!!

Klip : Jackyl - Screwdriver

Új lemezük Best In Show címmel július 31-én jelenik meg! 

2012. július 24., kedd

News : CsakazértiS - klip-premier jövő héten

Július 31-én új CsakazértiS videoklip az Én irányítom című nótára.
A klip-premierje a Music Channel - 1 like Rock című műsorában lesz látható este 23 órától. http://1music.hu/?page=1_like_rock

Klip : Baroness - Take My Bones Away

Live : bugZ - lemezbemutató a Dürerben

Elkészült a J.O.M.U.F.F.F, így nincs más hátra, mint egy lemezbemutató koncert keretében ezt megünnepelni. A 2002-ben, azaz pontosan 10 éve alakult zenekarnak ez már a harmadik korongja. 2004-ben egy három számos demóval indítottak, mely Megaszt(á)r névre hallgatott, majd 2009 augusztusában, az Edge Records gondozásában jelent meg a Nem várt lebegés. A Fischer Róbert alapította és vezényelte zenekar sok tagcserét élt meg az évek folyamán, de az elmúlt két évben biztosnak tűnik a következő felállás:

Fischer Róbert - gitár/ének,
Mezei Balázs - basszusgitár,
Bognár Zsolt - dob

A zenekar koncertjeire a vidámság jellemző, nincsenek mélyen szántó világmegváltó gondolatok, szomorú kesergések, csak egy icipici irónia és annál nagyobb jókedv. Ha voltál már bugZ koncerten, az biztos, hogy az Éljenek a nők refrénje örökre a füledben marad és Jolánt sem fogod többé elfelejteni. Ez a vidámság vár mindenkire, aki tiszteletét teszi a zenekar augusztus 11-i, Dürer kertes lemezbemutatóján is. A bugZ nem egyedül fogja a nagyérdeműt szórakoztatni ezen az estét. A bemelegítő pozícióban a fiatal és nagyon lelkes Naked Lies foglal helyet, utánuk a Pulzus döntős Contour produkciója következik. Régi barátság köti össze a Flúg és a bugZ zenekarokat, így nem véletlen, hogy a Flúgos fiúk is a fellépők sorát erősítik ezen a bulin. Majd jön az ünnepelt, rózsaszín bugyival, lufival és természetesen a J.O.M.U.F.F.F.-al.
A koncert este 8-kor kezdődik és a 800 forintos belépőből 400-at le is fogyaszthattok.
2012.08.11. bugZ lemezbemutató Dürer Kert Fellép még:
Naked Lies 
Contour 
Flúg

2012. július 22., vasárnap

News : Testament - Native Blood single

A Testament új lemeze Dark Roots Of Earth címmel jövő héten (július 27.) jelenik meg Európában a Nuclear Blast Records gondozásában. A Native Blood című single-n kívül belefülelhetünk az összes dalba a következő címen: ITT

News : Salvus - hamarosan új kislemez és klip

Bár az idei nyár nálunk nem a koncert dömpingről szól, de augusztusban két fesztiválon is láthattok minket, Arlón illetve Szegeden.
További esemény a zenekar háza táján, hogy felvettünk egy kislemezt, amely jelenleg a szegedi Black Hole Sound stúdióban várja, hogy a bivaly megszólalás érdekében stúdiómágus Vári Gábor barátunk kíméletlenül rajta hagyja szakértő kezeinek lenyomatát. Ugyanez a helyzet a készülő új klippel is, amely a Render Media műhelyében formálódik.
A kislemez és a video várható megjelenési dátuma 2012. szeptember.
üdv,Salvus

Infó a banda Facebook oldaláról!
https://www.facebook.com/salvusmusic