2012. május 25., péntek

Klip : Ugly Kid Joe - Devil's Paradise

Az újjáalakult Ugly Kid Joe 6 dalos EP-je "Stairway To Hell" címmel digitális formában június 5-én és kézzel fogható formában július 9-én jelenik meg. Áprilisban készült az első klip.
A jelenlegi felállás : Whitfield Crane - ének, Klaus Eichstadt - gitár, Dave Fortman - gitár, Cordell Crockett - basszus, Shannon Larkin - dobok.

Klip : Synthetic Breed - Dimension Zero

Klip : The Interbeing - Shadow Drift

Klip : L.A. Guns - You Better Not Love Me

Június 5-én megjelenő "Hollywood Forever" című új lemez klipje! 


2012. május 24., csütörtök

Klip : Serj Tankian - Figure It Out


Itt az új klip a július 10-én megjelenő Harakiri lemezről!!!

Klip : Puteraeon - Flesh Architect

A svéd death metal brigád új lemeze Cult Cthulhu címmel június 1-én jelenik meg! 

Live : Ozzy Osbourne & Friends - a finn koncert

Klip : Slash - You're A Lie

Klip : Gojira - L'Enfant Sauvage

Június 26-án jelenik meg az új lemez!!! Itt az első klip. 

Live : Zúzda Rock Kert – Programdömping

Alig telt el másfél hónap a főváros legfrissebb élőzenés klubjának megnyitása óta, de már több mint 40 bulin vehettek részt azok, akik már rászoktak a zúzdára! 6 hét, 100 zenekar és sok-sok jó hangulatú koncert a mérleg. Nyáron sem állnak le és folytatódik a zúzás! Folyamatos programkínálattal, terasszal és kerthelyiséggel, hideg és olcsó italokkal vonzzák a Fehérvári út elejére a rockra éhes közönséget! Ezen a héten a rock és metal nótákra kihegyezett ingyenes karaoke-val kezdik a hetet, mikrofonnál Shady-vel! 25-én pénteken két zseniális metal formáció, a Noa Rock és a Phoenix Projekt foglalja el a színpadot, hogy őrült headbang-elésre késztesse a Metal Day-re érkező vendégsereget. A belépő 690 Ft lesz. Másnap 26-án egy fergeteges Folk-metal Este várja a stílus szerelmeseit. Fellép a szülinapját ünneplő Niburta, a progresszív és dallamos death Ignotus Enthropya, az epikus folk-metal-t játszó Elanor és a szintetizátorral kísért modern metal-ban utazó Dolmen zenekar! A bejutásért ismét csak 690 Ft-ot kell leszurkolni! 27-én a hetet pünkösd vasárnapján -a másnapi munkaszüneti napra tekintettel- vidám partival zárják! A Californian Punk Day keretében a Basket Case zenekar vezényletével a legjobb Green Day dalok csendülnek fel, mindössze 390 Ft-os jegyárért! Szeretettel várnak mindenkit. Az élőzene után pedig minden nap ingyenes rockdiszkó, többek közt a már máshonnan is ismert Dj. Gondával a pult mögött!

További infó : http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert