2012. július 5., csütörtök

Klip : Cadaveres - Avalanche of Nonsense

A banda mindStream lemezének egyik dalára készült a klip a Dürer Kert-ben. 

News : Leander Rising - Szívidomár lemez angolul

Már készül az új Leander Rising album, de addig is elérhetővé tették a youtube-on a nagy sikert aratott Szívidomár album dalainak angol verzióját.
Hangolj rá itt: http://www.youtube.com/user/musicleander#p/u


News : Arthemis - klip, új lemez


1999-ben alakult heavy-thrash metal banda új lemeze We Fight címmel augusztus 27-én jelenik meg! 

2012. július 4., szerda

News : bugZ - Július 15-én jön a J.O.M.U.F.F.F.!

Július 15-én, este 8 órakor teszi publikussá Soundcloud profilján J.O.M.U.F.F.F névre keresztelt lemezét a bugZ. A 2002-ben alakult zenekar egyik alapítója Fischer Róbert, ma is a zenekar oszlopos tagja. A bugZ 2004-ben jelentkezett először hanganyaggal, mely három dalt tartalmazott és a Megasztár nevet kapta. 2009 augusztusában, az Edge Record gondozásában jelent meg első nagylemezük, a Nem várt lebegés. 2010 vége óta zenélnek a következő felállásban: Fischer Róbert - gitár/ének, Mezei Balázs - basszusgitár/vokál, Bognár Zsolt - dob. 2012-ben a Zorall zenekarral járják az országot. Az új lemez 6 nótát tartalmaz és fizikai formátum is fog készülni belőle, melyet a koncerteken lehet majd beszerezni. A zenekar lemezbemutató koncertje augusztus 11-én, a Dürer nagytermében lesz.

Live : Zúzda Rock Kert – Rockhétvége ingyen sörrel és induló tehetségkutató

Ezen a hétvégén igazi rockzenei kavalkád részesei lehetnek az újbudai Zúzda Rock Kert vendégei! Pénteken (június 6-án) a Classic Rock Day keretében a Kugli zenekar lesz a vendégünk! Őrületes bulira számíthat a betérő! Szombaton (június 7-án) az egyre komolyabb sikereket elérő Redheart zenekar Dirty Party-ja kerül megrendezésre! Fellép még a Bubble Babes és a Jégvirág együttes is! Rockerek! A nagy melegre való tekintettel minden belépőhöz egy ingyen korsó sör jár! Zenekarok figyelem! Augusztusban indul a klub saját tehetségkutatója, mely többek közt a Rockerek.hu, a Rockélet, a Rockvilág rádió, a RockTV és a Rockinform támogatásával kerül megrendezésre. A négyfordulós megmérettetés során a a legjobb magyar bandákra vadásznak. Részt vehet minden, az előzetes válogatáson túljutott magyarországi és határon túli együttes. A nyertes nem valami csip-csup ajándékkal, próbahely idővel, avagy szimpla ígéretekkel távozik, hanem igazi értékeket kap kézhez! Profi videokliphez, zenekari honlaphoz és lemezfelvételhez jut. Ezen felül komoly médiatámogatás is jár a hazai rockmédia nagyjaitól. Ha ez nem lenne elég, akkor továbbjutásukat készpénzzel és sztárzenekarok előtti fellépésekkel is segítik!

Június 6. (péntek) - Classic Rock Day: Fellépők: Kugli és vendégei
Belépő: 690 Ft
Figyelem! Minden belépőhöz ingyen korsó sör jár!!!!!
Kapunyitás: 19.00, kezdés: 21.00!

Június 7. (szombat) - RedHeart - Dirty Party 007.: Fellépők: RedHeart, Bubble Babes, Jégvirág Belépő: 690 Ft
Figyelem! Minden belépőhöz ingyen korsó sör jár!!!!!
Kapunyitás: 19.00, kezdés: 21.00!

http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert
koncertszervezes@zuzdarockkert.hu

A változás jogát fenntartjuk!

Klip : Omen - Eltűnt 2007-ben



Elkészült az Omen Nomen Est Omen albumáról
az Eltűnt 2007-ben című dal video-klipje.

News : Magnum - új lemez szeptember végén

A brit hard rock banda új lemeze On The 13th Day címmel szeptember 24-én jelenik meg Európában. Az első single a So Let It Rain című dalra jelenik meg augusztus végén. Az album limitált kiadásban, bónusz cd-vel, rajta kiadatlan és élő dalokkal, akusztikus felvételekkel is megjelenik. A lemezborítót Rodney Matthews (Asia, Nazareth, Eloy) készítette.

News : In This Moment - új dal




Újabb dal az augusztus 14-én megjelenő Blood c. új lemezről.

Klip : Ragnarok - Collectors Of The King

Klip : Demon Lung - Lament Code

News : Zorall - Ramónia augusztus 17-től elérhető!

Az idei Zorall Sörolimpia első napján, augusztus 17-én jelenik meg a Zorall legújabb albuma, a Ramónia. Az új albumra kizárólag Ramones átdolgozások kerültek fel. Hangya a lemezmegjelenéssel kapcsolatban elmondta, a zenekar tagjainak első és meghatározó zenei élménye volt a Ramones, és ez a találkozás örök életre nyomot is hagyott bennünk. Az első Ramones nótákat még a Beatrice interpretálásában hallották, és nem véletlen az sem, hogy a Ramones Mánia zenekar idén már 14 éves. A Zorall zenekar repertoárjában eddig is szerepeltek Ramones átdolgozások (a Kedvencek temetője, a Déli partok és a Valaki valamit kevert a piámba), ezért adta magát a dolog, hogy a legyen egy teljes Zorall album, kizárólag a nagy kedvenc dalaiból. A Ramónia 34 nótát tartalmaz és szerepel rajta az a Pogo című dal, amire a zenekar legújabb klipje készül.
A lemez nem kerül bolti forgalomba, kizárólag a zenekartól lehet majd megvásárolni. http://www.zorall.hu/ 
http://www.youtube.com/watch?v=t9TtvoGarPA

Live : Rubicon - lemezbemutató, időpontváltozás!

Mivel a Club 202 felújítási munkálatai elhúzódnak, ezért a Rubicon zenekar nem tudja megtartani a július 13-ra meghirdetett lemezbemutató koncertjét. Az új időpont: szeptember 7. péntek. A májusi HammerWorld Magazinban található kupon a szeptemberi eseményre is érvényes, aki lemaradt erről a számról, annak pedig 1000 forint lesz a belépő. A két vendégzenekar továbbra is az Overcast és a Flúg. Várunk Benneteket szeptemberben! https://www.facebook.com/rubiconofficial