2012. augusztus 1., szerda

Interjú : Road - a felvidéki motoros találkozón


Jövő héten csütörtökön (augusztus 9.-12.) kezdődik a VI.Reborn Flames - Rock & Bike Weekend motoros találkozó Zselízen.A szombati nap fő bandája a Road zenekar lesz Magyarországról.

Máté válaszolt pár kérdésre.


Augusztus 11-én felvidéken játszotok a Reborn Flames - Rock & Bike Weekend motoros találkozón Zselízen. Volt már bulitok Szlovákiában és milyen volt a fogadtatása? 
- Általában az utóbbi években egyszer-egyszer mindig kijutunk! Imádjuk a felvidéki bulikat, mert nagyon jó hangulatúak! A mostanit is nagyon várjuk már!  
Ha jól tudom, akkor hamarosan új klippel jelentkeztek. Mesélnétek erről?
- Júniusban az első 3D-s magyar TV csatornának, az M3D-nek a felkérésére több hazai zenekarral együtt rögzítettünk élőben pár dalt a Törökbálinti SUPERSIZE RECORDING Stúdióban. Ezek a felvételek jelenleg is láthatók már a csatornán mostanság, az Olimpiai közvetítések között. Ha minden igaz ezen felvételekből választunk majd egy dalt és abból készül egy 3D-s klip. Hogy melyik dal és hogy mikorra, az még számunkra is rejtély. Reméljük az ősszel már látható lesz az ügy:)  
Fesztiválszezon van, ott vagytok mindenhol, ahol csak lehet, de idáig melyik volt a legjobb bulitok?
- Minden buli más és másért jó. Igazából mindet szeretjük valamiért és nem szeretnénk kiemelni csak egyet, mert nem is lehet! Mindnek megvan a maga egyedi varázsa és pont ettől jó hogy sok fesztiválon ott vagyunk!
Buli az egész nyár:)
Vannak már új dalok, vagy még nem gondolkoztatok az új albumon?
- Már elkezdtünk dolgozni az új lemez dalain. Rengeteg ötlet, elképzelés és riff van, de a tényleges munka majd csak a fesztiválszezon végétől, szeptembertől indul. Aztán tervek szerint jövő tavaszra jöhet egy új Road lemez:)
A felvidéki koncertre készültök valamilyen különlegességgel?
- Mivel minden koncert más és másért jó, ezért minden buli, minden koncert is más és másért különleges. Aki kilátogat a Zselízi bulira, az biztosan megkapja azt a különlegességet, amit máshol nem:)
Mit üzentek a felvidéki rajongóitoknak?
- Hogy reméljük hogy nagyon sokan eljöttök és ismét csapunk közösen egy igazán tökös, nagy felvidéki bulit! Mi már nagyon várjuk! Reméljük Ti is és baszott sokan mulatunk majd!
Viszlát augusztus 11-én, Zselízen!
Máté

Facebook : https://www.facebook.com/roadzenekar

Köszi a mini interjút és várunk nagy szeretettel és sok sikert!!! :-)
bush 

Klip : Europe - Firebox

News : Sinister - új dal

A holland death metal banda új lemeze The Carnage Ending címmel szeptember 28-án jelenik meg a Massacre Records gondozásában. A producer Jörg Uken (God Dethroned, Obscenity) volt. A digipack verzión 5 feldolgozás dal is helyet kap: Spit On Your Grave (Whiplash), Succubus (Massacre), Swing Of The Axe (Possessed), Dethroned Emperor (Celtic Frost), Face Fate (Bloodfeast)

2012. július 31., kedd

Klip : Csakazértis - Én irányítom

Klip : Machine Head - Darkness Within

Az amerikai thrash/groove metal együttes idén májusban rögzítette új video-klipjét Prágában. Augusztus 2-án a székesfehérvári Fezen fesztiválon lépnek fel.

News : Elevenking - új dal

Új lemezük Era címmel szeptember 14-én jelenik meg az AFM Records gondozásában! 

Klip : Deftones - 2 új dal

Klip : Omen - Nomen Est Omen

A teljes album videó formájában!!!

Klip : Testament - Native Blood

Klip : Helldorados - You Live You Learn You Die