2013. január 4., péntek

News : Zorall Sörolimpia - Kun Péter emlékkiállítás

20 éve, 1993. július 10-én hunyt el Kun Péter, korának egyik legtehetségesebb gitárosa. Rövid pályafutása 1984-ben, saját alapítású zenekarában, a Tritonban kezdődött, játszott a Magazin, a Sing Sing, és a Pokolgép zenekarokban, majd tragikus halálát megelőzően az Edda gitárosa volt.
Az űr, amit maga mögött hagyott, rajongói számára a mai napig betöltetlen. A szomorú évforduló alkalmából 2013. augusztus 17-19. között Kun Péter emlékkiállítás kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia keretein belül, a balatonszemesi Rider Beachen. Kiállításra kerül majd Kunos gitárja, dzsekije és egyéb emléktárgyai is. Megismerhetjük részletes életrajzát, barátain és pályatársain keresztül. Várunk mindenkit, aki szeretne emlékezni, vagy jobban megismerni a tragikusan elhunyt gitáros tehetség életét.

A szervezők

További infó:
https://www.facebook.com/Kunosemlekoldal
  https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

Klip : Funeral For A Friend - The Distance

A wales-i post hardcore banda Funeral For A Friend új lemeze január 28-án jelenik meg Conduit címmel.
Elkészült az első video-klip a "The Distance" című dalukra.

További infó:
https://www.facebook.com/funeralforafriend

Klip : My Dying Bride - Poorest Waltz

Klip : Fit For A King - The Roots Within

További infó : https://www.facebook.com/fitforakingband

News : Soilwork - ízelítő egy újabb dalból

Március 1-én jelenik meg a Soilwork dupla lemeze The Living Infinite címmel. Már egy teljes dalt hallhatunk az új lemezről, most pedig itt van egy kis ízelítő a "Antidotes In Passing" című dalból!

További infó:
https://www.facebook.com/soilwork

News : Buckcherry - klippremier január 16-án

A Los Angeles-i Buckcherry új lemeze Confessionscímmel február 19-én jelenik meg az Eleven Seven Music/Century Media Records-nál. 
"Gluttony" című dalukra készült video-klip premierje január 16-án lesz, de addig is itt egy kis ízelítő belőle + egy szöveges videó.

További infó:
https://www.facebook.com/buckcherry

News : Lake of Mind - készül a második lemez

Második lemezére készült a budapesti prog metalban utazó banda. A zenekar első nagylemeze, A Condemned Soul 2010 őszén jelent meg, a Nail Records gondozásában, a HammerWorld Magazin mellékleteként. A zenekar azóta több koncertet adott Budapesten és vidéken egyaránt, tavaly fellépési lehetőséget kaptak a Szigethalom és a Fezen fesztiválokon is. Idén nem csak egy új lemezzel örvendeztetik meg rajongóikat és a műfaj szerelmeseit, de hamarosan elkezdik első profi klipjük forgatását is. A zenekar jelenleg szólógitárosát keresi, de ettől függetlenül természetesen alakulnak a tavaszi fellépések dátumai is. A Lake of Mind tehát hamarosan ismét hallat magáról, addig is látogassátok sűrűn az alábbi oldalakat:

https://www.facebook.com/LakeOfMindOfficial/
http://lakeofmind.hu/