2011. május 14., szombat

Klip : My Ruin - Diggin' For Ghosts

Klip : The Sorrow - Farewells

Az osztrák The Sorrow új videója a tavaly év végén megjelent új lemezéről.


News : Omen - készül az új lemez

Egy kis ízelítő a készülő új lemezből. A szöveg még "Hecsuláj" nyelven van! Horváth Atis nemsokára lefordítja.:))
A hang 3 db Shure SM58-al lett rögzítve (1db ének, 1db lábdob, 1 db tér), a képfelvétel pedig egy fényképezőgéppel és egy teló kamerájával lett felvéve.

Live : Gyár Fesztivál - jön a Soilwork és a Skindred is


Az idén Miskolcon megrendezésre kerülő GYÁR Fesztivál augusztus 18.-19.-20-án lesz. A hazai bandák mellett a svéd melodikus death metal-t játszó Soilwork és az új lemezzel jelentkezett reggae metal banda, a Skindred is fellép.
További infó, hamarosan...
http://www.gyarfesztival.hu/

News : Cold - 6 év után új lemez + új klip

A floriadai Cold hard rock banda 6 év után új stúdió albummal jelentkezik, amit július 19-én az Eleven Seven Music/SonicStar Records ad ki. Várhatóan 10 dal kerül a lemezre.
Elkészült az első videoklip is a "Wicked World" c. dalukra:

News : Render Media - Videoklip pályázat!

A Render Media 2011-ben is útjára indítja ingyenes videoklip pályázatát. Természetesen, ahogy azt már az előző években megszokhattátok, csak Rock zenekarok jelentkezését várjuk. Feltételt képez, hogy a pályázatra jelentkezők minden téren készen álljanak a forgatásra. Még stúdióban készülő anyagokkal, vagy idő hiányos zenekarokkal nem áll módunkban foglalkozni. Első profi klipes zenekarok, továbbra is előnyt élveznek. További információ a pályázatról, és jelentkezés: info@rendermedia.hu

Klip : Fullforce - Walls Of Secrets

A Fullforce június 23-án megjelenő debüt nagylemezről.
További infó: ITT

Klip : Steven Tyler - (It) Feels So Good


Az Aerosmith frontember Steven Tyler legelső egyéni videója.

A tervek szerint, ha befejeződik az American Idol, ahol Tyler zsűri tag, akkor elkezdődhetnek a munkálatok egy új Aerosmith lemez elkészítéséhez.

Klip : Karma To Burn - Cynics

Új klip a május 27-én megjelenő „V“ c. lemezről.

News : Tyr - új lemez


 A Tyr hatodik lemeze "The Lay Of Thrym" címmel május 27-én jelenik Európában a Napalm Records kiadásában. A lemez limitált verzióján 2 feldolgozás dal is lesz. Az egyik a Black Sabbat "I" című dala, a másik pedig a Rainbow "Stargazer" c. szerzeménye.

2011. május 11., szerda

Live : System Of A Down - reunion buli Kanadában



A tovább-ra kattinva látható a többi videó.

News : Decapitated - új lemez


A lengyel Decapitated tech. death metal banda "Carnival Is Forever" című új lemeze Észak-Amerikában és Lengyelországban július 12-én jelenik meg a Nuclear Blast Records-nál. 
A lemezborítót Lukasz Jaszak készítette
http://www.decapitatedband.net/

Live : Delain - 2 új dal + koncert



 A holland szimfonikus metal-t játszó Delain manchester-i koncertjén 2 új dalt is eljátszott.
("Get The Devil Out Of Me" - "Milk And Honey")
Az új lemez még idén megjelenik a Roadrunner Records gondozásában.


Klip : Helstar - Pandemonium

Live : Leander - a Zöld Pardon-ban

Klip : Danzig - Ju Ju Bone


See more from Videos on rocktube.us

News : Ossian - 25 év "heavy metal"

Az 1986-ban alakult heavy metal legenda május 21-én ünnepli 25. születésnapját a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. A koncert egyben a március 7-én megjelent "Az lesz a győztes" lemezbemutatója is. Eme nagy ünnep alkalmából Paksi Endre Paul Trent álnéven irt 6 krimije is újra kiadásra kerül egy még ki nem adott Haláljáték című kötettel együtt. Kalapács József és Szíjártó “Szupermen” Zsolt (Akela, Omen, After Rain) lesznek a vendégek. Sajnos a régi tagokkal most sem találkozhatnak a rajongók.
A koncert előzenekarjai az Ego és a Rubicon zenekarok lesznek.

News : Omega Lithium - gótikus tánc


"Kinetik" címmel május 27-én jelenik meg a horvát gótikus banda új lemeze. Az Omega Lithium "Dreams In Formaline" c. debüt lemeze 2009-ben jelent meg.
A lemez első video-klip-je a "Dance With Me" c. dalukra készült.
Myspace oldalukon a Colossus és a lemez címadó dalába is belefülelhetünk.



2011. május 10., kedd

News : Threat Signal - Björn "Speed​​" Strid-el

A Soilwork frontembere Björn "Speed​​" Strid csatlakozott a kanadai Threat Signal-hoz a kanadai koncertjén, hogy együtt előadják a Soilwork "Stabbing The Drama" című dalát.
A Threat Signal jelenleg a 2009 "Vigilance" album folytatásán dolgozik. Pár hónap múlva stúdióba szeretnének vonulni az új dobossal (Alex Rudinger - Frederick, Maryland bandákból) és az új gitárossal (Chris Feener - Grand Falls-Windsor-ból).


News : Accept - Frank balesete



Herman Frank, az Accept gitárosa május 7.-én, a “Blood of the Nations” turné San Antonio-i állomásán a “Bulletproof” című dal közben hanyatt esett a színpadon. Négy bordája eltörött és a tüdeje is kilyukadt.

"Jobbulást"

News : Jasta - szólólemez

Hatebreed és a Kingdom Of Sorrow-ból is ismert Jamey Jasta szólólemeze július 25.-én jelenik meg az Century Media Records-nál.
A "Mourn the Illusion" című új dalt ITT tudjátok meghallgatni.
Jasta lemezén vendégszerepelni fognak az alábbi nagy nevek:
Tim Lambesis (AS I LAY DYING), Mike Vallely, Philip Labonte (ALL THAT REMAINS), Randy Blythe és Mark Morton (LAMB OF GOD), és nem utolsó sorban a gitárlegenda Zakk Wylde is.



News : Legion of the Damned - új gitáros


Richard Ebisch távozása után Twan van Geel (Antropomorphia, Flesh Made Sin, Bunkur, Fehler, ex-Sauron) lett a Legion of the Damned új gitárosa.

News : Sing Sing - Nem lesz koncert!

A Rock Gyémántok Online Rockzenei Magazin oldalán olvasható Abaházi Csaba levele, melyet a zenekarnak küldött:

"Szevasztok Skacok! Másodszor játszom ezt el, de ígérem, többször nem fogom. Megint vissza kell lépnem. Megöregedtem úgy látszik. Még semmit nem csináltunk, még sehol nem tartunk, én mégis halálra stresszelem magam, nem tudok rendesen aludni, koncentrálni a gyerekekre, a munkában, szarakodik a gyomrom, úgy érzem nagy falat ez nekem, és félek, ha ez fokozódik, az már elviselhetetlen lesz. Könnyebb nekem most visszalépni, mint végig csinálni. Lehet, hogy ezt Nektek nehéz megérteni, mert sosem szálltatok ki ebből a mókuskerékből, de én nem tudok újra belemászni. Elnézést, főleg Antitól.

Csabaházi"

2011. május 9., hétfő

News : Shadowside - a szörnyeteg kiszabadult

A brazil Shadowside új lemeze "Inner Monster Out" címmel június 7.-én jelenik meg a SHP Records-nál. A produceri és a stúdiómunkálatokat a svéd Studio Fredmen-ban Fredrik Nordström végezte, aki már dolgozott az At The Gates, In Flames, Dark Tranquillity, Arch Enemy, Soilwork és a Bring Me The Horizont (stb.) lemezein is.
A lemez címadó dalában Björn "Speed" Strid (Soilwork), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), és Niklas Isfeldt (Dream Evil) is közreműködik.
Az "Angel With Horns" single nótából még ebben a hónapban video-klip is készül.

News : Nightwish - a stúdióból




Készül az új Nightwish lemez és egy fantasy film is “Imaginarium” címmel.





News : Unearth - új lemez

A bostoni Unearth "Darkness In The Light" című új lemeze július 4.-én jelenik meg Európában a Metal Blade Records gondozásában. A 11 dalt tartalmazó anyagon Adam Dutkiewicz (Killswitch Engage) producer és Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) dolgozott. Az Európai Hell On Earth turnéjuk augusztusban indul az Evergreen Terrace, a Bane, a Nasty, és a Casey Jones társaságában.

2011. május 8., vasárnap

Klip : Arkona - új klip és Ep

"Stenka Na Stenku" a címe az orosz Arkona új video-klipjének a május 30-án megjelenő új EP-ről.