2012. augusztus 31., péntek

News : Shell Beach - új dal

Ősszel jelenik meg a Shell Beach zenekar második nagylemeze This Is Desolation címmel. Első single dalukat elérhetővé tették a youtube csatornájukon.

News : Ill Nino - október végén új lemez

New Jersey-New York-i Ill Nino hatodik stúdiólemeze Epidemia címmel október 22-én jelenik meg a Victory Records gondozásában. A Noise Revolution turné szeptember 17-én indul a Static X, az Emmure, a Shogun és a 9 Electric társaságában.

Itt egy kis ízelítő:

Klip : Papa Roach - Still Swingin

Október 2-án jelenik meg The Connection című új lemezük. Elkészült az első klip is az első single dalra.

2012. augusztus 30., csütörtök

News : Hungarica - előzetes videó

...újabb hír a banda Facebook oldaláról!!!
" Fogadjátok szeretettel a „Határok nélkül” című dalunk előzetesét, az új Hungarica albumról, ami 2012. december 3.-án jelenik meg „Test és vér” címmel. A zenekarral legközelebb Budapesten, szeptember 8-án találkozhattok élőben egy különleges helyszínen, a Bujdosó Székelyben (Budapest XIX. Kerület, Szabó Ervin utca 37.) Az exkluzív koncerten várhatóan 2 új dal is elhangzik majd. "
Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/257540277697967/

News : Stone Sour - szöveges videó a két új dalra


Október 23-án jelenik meg a dupla koncept album első fele House Of Gold And Bones - Part 1 címmel.
Elkészült a hivatalos szöveges videó a Gone Sovereign és az Absolute Zero dalokra.

News : Daylight Dies - új dal, októberben új lemez

A Frail Becoming címmel október 9-én jelenik meg legújabb lemezük, amit Jens Bogren-nel rögzítettek a Fascination Street Stúdióban (Opeth, Katatonia, Devin Townsend). Hamarosan elkészül az első videó-klip a lemezről a Dreaming Of Breathing című dalra.

További infó:
https://www.facebook.com/daylightdies

Infidel című új daluk itt meghallgatható!!!


News : Skineater - debüt lemez még az idén

A svéd death metal hordát még 2008-ban Håkan Stuvemark (ex-Wombbath, ex-In Thy Dreams), Stefan Westerberg (ex-Carnal Forge, ex-In Thy Dreams) és Jörgen Ström (The Mary Major) alapította, majd csatlakozott hozzájuk Matte Modin (Dark Funeral, Raised Fist, Defleshed, Sportlov) dobos is.
Bemutatkozó lemezük Dermal Harvest címmel fog megjelenni még ebben az évben a Pulverised Records-nál. A debüt lemezt Pelle Saether-rel rögzítették a Studio Underground-ban (Carnal Forge, Amaran, Manegarm), a lemezborítót pedig Matthias Björkbacka készítette.

News : Pain Confessor - októberben új lemez

A melodikus death metal-t játszó finn Pain Confessor új lemeze Incarcerated címmel október 12-én jelenik meg a Spinefarm Records-nál.

További infó:
https://www.facebook.com/painconfessor

2012. augusztus 29., szerda

Klip : No more gravity - Bycicle

Klip : Auróra - Egy kis anarchia (2012)

News : Over My Dawn - debüt lemez szeptemberben

A szolnoki metalcore banda debüt lemeze szeptember 12-én jelenik meg Absztrakt Párhuzam címmel, a NuSkull.hu-n.
Bemutatkozás: 
2010 óta működik a zenekar, viszonylag sok tagcserével a hátunk mögött. Még az alakulás évében ősszel rögzítettük az első EP-nk a Mandarins Home Studióban, ami a "Földhöz, Vagy Innen El..." címet kapta. Nem sokkal utána, ugyanitt elkészült a "Merülés Előtt..." EP, szintén három dallal. 2011 januárjában álltunk először színpadra, azóta aktívan koncertezünk, két kisebb turnéval a hátunk mögött. Megnyertük a 2. Bandák Csatáját Kengyelen, játszottunk Rockmaraton Fesztiválon, és egy csomó egyéb klubban természetesen. 2011 nyarán felvettük az "Omerta" című dalt, Veres Gábor (Watch My Dying) vendégszereplésével a szolnoki Denevér Hangstúdióban. Egy évre rá, a gyulai No Silence stúdióba költöztünk, hogy megszülethessen az első nagylemez, az "Absztrakt Párhuzam".
-Firka-
További infó : https://www.facebook.com/overmydawn
 

Klip : Chrome Rt. - Szabad vagyok

A Hammer World júniusi mellékleteként jelent meg a Chrome RT zenekar 2012-es Tövis című albuma, melyről a zenekar elkészítette negyedik videoklipjét Szabad vagyok címmel. A klipben már láthatjátok a zenekar új basszusgitárosát Falatot, aki 2011. végén csatlakozott a zenekarhoz, és akit a Replika zenekarból már jól ismerhettek. A zenekar ezúton szeretne köszönetet mondani Kotsis Iminek és a Devils MC csapatának a klipben nyújtott segítségéért. A zenekar hivatalos honlapcíme megváltozott, az új címe www.chromert.com.
Render Media
Chrome RT - Szabad vagyok by RenderMediaHungary

Live : Twister és a Rubicon - Ősszel Az Ördög Lánya megy majd Mindenen át

Közös, 7 állomásos turnéra indul szeptember közepétől a Twister és a Rubicon. A Twister tavaly ősszel már megjáratta első lemezét, Az Ördög Lányát, a mostani turné során pedig a második albumra készülő dalokból is hallhatnak majd ízelítőt a rajongók. Az új album jövő nyárra várható. A Rubicon második lemeze, a Mindenen át idén májusban jelent meg a HammerWorld Magazin mellékleteként, így az ő számukra ez lesz a lemezbemutató turné. Két dallamrocker banda még nem koncertezett együtt, de akinek bejön az egyik muzsikája, tetszeni fog a másiké is. A turnéállomások némelyiként helyi erő is támogatni fogja a bulit és minden állomáson lesz lehetőség lemez illetve póló vásárlásra is. Az állomások a következők:

Szeptember 15. Salgótarján, Talent Klub
Szeptember 21. Szolnok, Frakk
Október 13. Szeged, Club Noir
Október 20. Miskolc, Corner
November 3. Székesfehérvár, Fezen
November 9. Révkomárom, Rock Club 25
December 1. Maglód, Sport Pub

Részletes infók a bulikról hamarosan itt:
https://www.facebook.com/accordmanagement.hu