2012. június 1., péntek

Live : Rock Am Ring - Metallica Online

Június 1. - 3.- án kerül megrendezésre az idei Rock Am Ring a német Nürburgring versenypályán. Kövesd élőben szombat este 23:00 -kor a Metallica koncertjét, ahol elhangzik a teljes The Black Album.



Live : Zúzda Rock Kert - Felvidéki Zenekarok Estje

Szombaton (június 2.) a Zúzda Rock Kert-ben felvidéki est lesz! Fellép a a komáromi Kerecsen és a Corelosa, valamint a csallóközcsütörtöki Phoenix.


NYERJ BELÉPŐT A BULIBA! 

 Azok közt, akik megosztják ezen esemény profilját, valamint meghívják ismerőseiket a rendezvényre KÉTSZER KÉT belépőt sorsolunk ki! A megosztásról és meghívásról kérlek írjatok egy posztot a buli Facebook üzenőfalára! A játék június 1-ig tart, a nyertesek nevei ezen a napon 21.00-tól ott lesznek láthatóak!

2012. május 31., csütörtök

News : Device - Disturbed - Filter project

Device lesz a neve a Disturbed énekesének David Draiman-nek és az egykori Filter gitárosának Geno Lenardo projekt bandájának. Elindították Facebook oldalukat is, ahová az alábbi zenekarokat írták be, mint hatás: Nine Inch Nails, Ministry, Marilyn Manson, Pigface, KMFDM, Front 242, Skinny Puppy.
Draiman a Twitter-en azt is közölte, hogy mindenképpen egy gitár-alapú cucc lesz és hamarosan stúdióba is vonulnak, hogy felvegyék demo anyagukat.

Live : II.Balogvölgyi Rock Fesztivál


Drága Barátaim és nemzettársaim éljetek bárhol is a világban.Ismét eltelt egy év és ismét díszbe öltözik Nagybalog a Ti jóvoltotokból,hiszen nem a Kerecsen Motoros Egyesület a szervezője Balogvölgyi Rock Fesztiválnak,hanem Ti vagytok!Ti vagytok a rock fesztivál,azok akik eljönnek és segíteni próbálnak a Berzétei árvaházon.Arra kérlek benneteket osszátok a hírt,hogy egy hétvégére újra egyek lehetünk és segíthetünk azoknak,akik senkinek sem kellenek.

II.Balogvölgyi Rock Fesztivál a Berzétei Árvaházért
2012.június 22-23
PÉNTEK: 16.30 Kapunyitás 18.00 Sexit 20.30 Ismerős Arcok 22.30 Rómeó vérzik 00.30 Jump Rock Band 02.00 Hell Diver 
SZOMBAT: 10.00 motoros vetélkedők íjászat,Jurták, 12.00 Motoros Street Fighter Show és motoros felvonulás 13.00 Baranta magyar harcművész bemutató Szamuráj japán harcművész bemutató Sörpörgő verseny 15.00 Sinful Passions 18.00 Fúzió 20.00 All Devils 22.00 Pokolgép 24.00 AB/CD 02.00 Rock Jam 
Belépő 10Euró (elővételben 8Euró,Rimaszombati és Tornaljai könyvesboltban) Gyerek 5Euró (7-től 14éves korig 5Euró,7éves kor alatt ingyenes)
Minden megvásárolt jeggyel a Berzétei árvaház felépülését támogassa.

News : Tank - új dal, júniusban új lemez

A brit power metal zsoldosok, Mick Tucker és Cliff Evans gitárosok mellett az ex-Rainbow, Yngwie Malmsteen frontember Doggie White és az ex-Bruce Dickinson-ból ismert Chris Dale basszeros és Steve Hopgood dobos új lemeze "War Nation" címmel június 4-én jelenik meg Európában.

Klip : Reverence - Too Late

Todd Michael Hall (JACK STARR'S BURNING STARR, HARLET) énekes, Bryan Holland (TOKYO BLADE, ARREST) gitáros, Steve "Dr. Killdrums" Wacholz (SAVATAGE, CRIMSON GLORY) dobos, Ned Meloni basszusgitáros és Pete Rossi alkotta Reverence egy új power metal banda. Debüt lemezük "When Darkness Calls" címmel ma jelent meg (május 31.) a Razar Ice Records gondozásában.

Klip : Disaffected - The Rebirth Of...

News : Nile - letölthető új dal

The Fiends Who Come To Steal The Magick Of The Deceased a címe a Nile június 29-én megjelenő "At The Gate Of Sethu" albumának új dalának.

Egy e-mail címért cserébe akár le is tölthető a NuclearBlast.de oldaláról ITT

2012. május 30., szerda

Live : Zúzda Rock Kert – Négy nap mulatság

Alig ért véget a hosszú hétvége, máris zúz az újbudai rock klub! Ezen a héten szerdán ismét Shady ingyenes rock-karaoke-ja nyitja a programok sorát! Másnap az egyik legújabb, profi zenészekből álló Guns N' Roses tribute bandája foglalja el a színpadot az Underground Csütörtök sorozat részeként! Őrületes Guns N' estre számíthat az arra járó, a Reckless Roses jóvoltából! A belépő mindössze 390 Ft! Pénteken Rockerek.hu Klub! Fellép az egyre sikeresebb, heavy-metal-ban utazó Invader, a kiváló rock'n'roll-ban nyomuló  Madsen Modell, a mocskosabb rockot játszó The Dead Family és a fülbemászó, változatos zenei világot elénk táró Reincarnation zenekar!  Szombaton jelentkezik a klub első, kifejezetten határon túli bandákat felvonultató estjével! Ez alkalommal a komáromi Kerecsen (hard-rock)  és a Corelosa (rock, metal), valamint a -manapság a Tankcsapda és a Depresszió előtt is rendszeresen feltűnő- csallóközcsütörtöki Phoenix (kemény rock'n'roll) együttes ad koncertet! Az élőzene után minden alkalommal ingyenes rockdiszkó, ahol a legjobb rockslágerek szólnak hajnalig, természetesen a bulizók kívánságai alapján! Figyelem! A Zúzda dekorációs pályázatot hirdetett, melynek keretében az önjelölt művészek -értékes nyereményekért cserébe- szabadon kipingálhatják a hely még szabad falfelületeit! Részletek a Facebook-profilon és a honlapon!

Rock-karaoke Shady-vel:
Belépő: Ingyenes
Kapunyitás: 19.00, Kezdés: 21.00
 
Underground Csütörtök - Guns' N Roses Night:
Fellépők: Reckless Roses (Guns' N Roses Tribute)
Belépő: 390 Ft
Kapunyitás: 20.00, Kezdés: 21:00

Rockerek.hu Klub:
Fellépők: Invader, Madsen Modell, The Dead Family, Reincarnation
Belépő: 990 Ft / Rockerek.hu tagoknak 690 Ft
Kapunyitás: 19.00, Kezdés: 20:00

Felvidéki Zenekarok Estje:
Fellépők: Kerecsen, Phoenix, Corelosa
Belépő: 690 Ft
Kapunyitás: 19.00, Kezdés: 20.00

A változás jogát fenntartjuk!

Klip : Iron Mask - God Punishes, I Kill