2012. november 23., péntek

News : Rómeó Vérzik - Szerelmes felvidéki rock 'n' roll cowboyok

Vadonatúj videóval jelentkezik a Rómeó Vérzik

A sikeres Hadd égjen! albumról már a harmadik videoklipet szállítja a somorjai négyesfogat. „Eddig egyetlenegy lemezünkhöz sem sikerült három klipet forgatni, és ez mindenképpen azt jelenti, hogy ezen a téren is sikerült előbbre lépnünk. A Kezeket neki a falnak és a Keleti rock and roll után a Szerelmes dalra forgattuk az új klipet a nagyudvarnoki Bíró Máté stábja segítségével, s úgy érezzük, hogy nagyon jó munkát végeztek. Annyit azért elárulnék, hogy abszolút szembe megyünk azzal, ami most a magyarországi trend, vagyis nem sztorizgatós témájú klipet forgattunk, hanem egy direktebb videóról van szó, amelyben a zenekar tagjai viszik a prímet, tehát képileg is igazi „rakenroll”! Egy kicsit már tele lett a hócipőnk a rohanó világgal és a politikai csatározásokkal, s úgy gondolom, hogy ez a dal pozitív üzenetet hordoz, és most talán erre nagyobb szükségük van az embereknek. A koncertjeinken például én is el szoktam mondani, hogy szerelmes vagyok a közönségünkbe, mivel nagyon fanatikus rajongótáborunk van és ezt értékelni kell” – nyilatkozta a banda frontembere, Koppány.


 A klipet az érdeklődők ma este 19 órakor láthatják legelőször, annyit kell csak tenniük, hogy rákattintanak a www.hammerworld.hu oldalra.

Jövőre pedig már „nagykorú” lesz a Rómeó Vérzik, ennek örömére új lemez és Rómeó könyv készül, továbbá hatalmas bulik várhatók, hiszen egy 18 éves már sok mindent megengedhet magának! Addig is figyeljétek a banda honlapját (www.romeoverzik.sk) és a facebook (www.facebook.com/romeoverzik) oldalt!

Nincsenek megjegyzések: