2012. december 28., péntek

News : Pátria Rádió - 25. LeSZ MA ZEne! (szilveszteri különkiadás)

Szilveszter napján egy kicsit rendhagyó stílusban jelentkezik a 25. LeSZ MA ZEne! Bizony, lassan már két éve havi rendszerességgel ontjuk a szlovákiai magyar zenéket, és a beszélgetések révén maguk a muzsikusok, a koncertszervezők is közelebb kerültek a hallgatóhoz. Ezúttal nyilván egy kicsit humorosabbak leszünk, de az elmúlt időszak összegzésének itt a helye.

Idén ünnepelte ötvenedik születésnapját Hegedűs István, zenész, dalszerző, producer és stúdióvezető. Megtudhatjuk tőle, hogy a hiúz néha nem a macskafélék családjába tartozik. Bohus Zoltán, azaz Zumi is 50 éves lett. A somorjaiak egyik kedvenc muzsikusát a helyi kultúrházban ünnepelték meg. Emmer Péter után Dombóvári Balázs és Bíró Szabolcs következik, végül Renczés Balázs szájából hangzik el pár érdekes mondat. 2013-ban is lesz Harmónia-díj. A jelölés módjáról a legfontosabb információk hallhatóak lesznek a műsorban.

Ami a zenét illeti, lesz Jutott Neki, Gregor Samsa, História, Németh Imre, Csak Van, Mea Vita és Last Blues Band. Mindenkinek jó vételt kíván Lacza Gergely.


A műsor az interneten itt hallgatható: http://www.rozhlas.sk/zive-vysielanie


Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/466855873349941/

Nincsenek megjegyzések: