2012. május 17., csütörtök

News : Rock Napja - Ünnepeljük meg együtt a rockzenét


Ezt meg kell nézned! Óriási gitárok Magyarország egén! Látványosan támadnak a rockerek, élükön Kalapács József! Az ilyen űrlényeket örömmel fogadná minden rocker! :) Forrás : http://rocknapja.hu
  Összefogás a rockerek és rockzenét szeretők között, hogy végre méltó ünnepnapja lehessen a rockzenének is. Csatlakozz te is hozzánk, a több százezer rockerhez akik ezt a stílust szeretjük. Mutassuk meg, hogy mennyien vagyunk, mutassuk meg, hogy a Rock is megérdemel egy ünnepnapot!
Mert ez csak veled, csak veletek sikerülhet!
Neked nincs más dolgod mint, hogy június 16-án ünnepeld te is a Rock zenét. Szóljon aznap a Rock otthon, a munkahelyeken, kérjétek a rádiókban, beszéljetek róla és menjetek el egy jó ki Rockkoncertre, vagy Rockbuliba. Rajtad is áll, hogy lesz-e ünnepe a rockzenének mert akkor válik egy nap ünnepnappá, hogy ha azok akikről szól, akikhez szól megtartják.
Rock Napja akkor lesz ha a rockerek megünneplik.
Honlapunkon lehetőséget adunk szervezőknek és zenekaroknak, hogy a Rock Napjára időzített fellépéseiket, bulijaikat bemutassák és reklámozzák. Ezen a weboldalon majd válogathatsz a jobbnál jobb koncertek és bulik között, ez neked, nekünk rockereknek készül.

Honlap: http://rocknapja.hu
Facebook: http://facebook.com/rocknapja
Youtube: http://youtube.com/rocknapja
Google+: http://plus.google.com/115578939932834404883
Twitter: http://twitter.com/rocknapja

Klikk a tovább-ra!!!


A videót a Chrome Ball Studio készítette. A filmben óriás gitárok, hatalmas erősítők jelképezik azt a tömeget akik örülnek a Rock Napjának. Kalapács József (ex Pokolgép, Hard, Akusztika), a hazai rockélet meghatározó, legendás énekese buzdít arra, hogy ünnepelj te is ha érzed az ereidben a rock hurrikán tombolását.

A filmben hallható zene a Rock Napja alkalmából, ehhez a videóhoz készült. A zenét szerezte Kollár Adrián és Gábor Álmos, a gitárokon Matula Csaba játszik akinek a keverést és a hangzást is köszönhetjük.

Köszönet a közreműködésért:

Kalapács József, Kollár Adrián, Gábor Álmos, Matula Csaba, Németh Anna, Laney, Szabó Zoltán, Kollár Kíra, Rácz Dorián, Ráck Dorina, Rácz Nikol, Tamasics Péter, Tóth Adrienn, Varga Tamás, Kollár Krisztián, Márk Péter, Müller Dávid, Navratil Szabina

Nincsenek megjegyzések: